Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Predstavitev razpisa »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«

Ob razpisu Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«, Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, organizira podporna izobraževanja. Avtomatik Delovišče sodeluje kot gostitelj ene izmed predstavitev in sicer to sredo, 26.2.2020 med 14.00 in 16.30 (Nazorjev trg 5, Koper, pritličje).

Predmet razpisa so nepovratne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter vzpodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom. 

Na izobraževalni delavnici bodo predstavniki CzK podrobneje predstavili razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije v zvezi z razpisom. Na individualnih svetovanjih pa bodo lahko kandidati iz prve roke pridobili osnovne podatke o prijavah.Dogodek je brezplačen, vendar so nanj obvezne prijave preko obrazca: https://forms.gle/WbUtcdNvDZd9qsbT9
Več informacij o razpisu lahko preberete na uradni spletni strani, pripenjamo pa tudi povezavo na FB dogodek.

Log in or Registracija