Log in

pinablack


SL / IT / HR
Gregorčičeva ulica 6, 6000 Koper
+386 (0)5 63 00 320
info@sticisce-iskra.si

Mladinski svet Slovenije išče Naj prostovoljke, prostovoljce in projekte leta 2019!

Mladinski svet Slovenije letos osemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

K prijavi v natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2019 vključevali prostovoljce. Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bodo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bodo po izteku natečaja, predvidoma v juniju, povabili na zaključno prireditev, kjer bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

Prijave

Letos imajo novost, in sicer: vsaj osnovne podatke o prijavi je treba oddati preko spletne prijavnice, ki jo najdete na povezavi: https://www.1ka.si/a/250021. Ostale podatke in priloge pa lahko oddate ali v isti spletni prijavnici ali izpolnite običajno prijavnico in jo pošljete po elektronski oz. navadni pošti. Kontakt za vse informacije in prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 01 425 60 55 (Tanja Baumkirher); spremljate jih lahko tudi na Facebooku (https://www.facebook.com/prostovoljec.leta/) ali na spletni strani - tu je tudi objavljena vsa dokumentacija): http://mss.si/novice/objavljen-natecaj-prostovoljec-leta/

Rok za prijave je 30. marec 2020.

Log in or Registracija